Laudame Financials Ontdek meer

Het van A tot Z optimaliseren en beheren van de Site in Amsterdam!

Wat ga je doen als Site Controller?

Als Site Controller bij Van Nieuwpoort Prefab Beton word je de financiële sparringpartner voor de operatie en het management van de plant, gelegen in de Amsterdamse haven. Door recentelijke ontwikkelingen – groei naar de meest duurzame kanaalplaatfabriek, een uitdagend logistiek plan, én een ERP-introductie – is de uitdaging er om de organisatie verder te optimaliseren. Onder meer door middel van standaardisering en het verbeteren van waardevolle rapportages en analyses.

Je duikt in de financiële en logistieke processen, verzamelt en analyseert data, en zorgt voor relevante inzichten en verbanden, welke je bespreekt met Janny Kok, de Business Controller die verantwoordelijk is voor beide locaties van Prefab Beton (Amsterdam en Kampen). Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het de implementatie van het nieuwe ERP-systeem. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden op een rij:

  • Verantwoordelijk voor de controle en uitvoering van de financiële administratie van de site in Amsterdam, opstellen van de rapportages, budgetten en prognoses;
  • Monitoren van financiële en productie KPI’s, kostprijzen, voorraadcijfers;
  • Betrokken bij diverse (optimalisatie)projecten binnen de organisatie, waaronder administratieve automatisering van het productieproces;
  • Sparringpartner van het management.

Wat breng je mee?

De Site Controller die wij zoeken, heeft zijn/haar eerste jaren werkervaring als financial er inmiddels op zitten. Wat daarbij helpt om te slagen in deze functie, is als je een goede boekhoudkundige basis hebt gelegd. Je voelt je thuis in een brede rol en vindt het een uitdaging om je vanuit finance te bemoeien met alles wat er op en rond de plant afspeelt. Je kijkt ernaar uit om jezelf qua kennis op te trekken aan een vakinhoudelijk sterke Business Controller en jezelf verder te ontwikkelen. Wat zoeken we verder in jou?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 4-5 jaar werkervaring, waarbij zowel een achtergrond in de accountancy als het bedrijfsleven goed kan aansluiten. Ervaring in de productie is een mooi voordeel;
  • Voldoende analytisch vermogen om zowel financiële als logistieke processen naar een volgend niveau te tillen;

Waar ga je werken?

Van Nieuwpoort Prefab Beton, locatie Amsterdam, produceert kanaalplaatvloeren voor de utiliteitsbouw. De plant in Amsterdam heeft 9 productielijnen tot de beschikking en heeft een sterk groeipotentieel voor de komende jaren. Je komt te werken in een team van ca. 25 collega's, met uiteenlopende achtergronden (productiekrachten, technische dienst, productieleider, bedrijfsbureau etc.). Het hoofdkantoor van de Van Nieuwpoort Groep is gevestigd in Gouda, waar ook het Financial Shared Service Center zit. De Van Nieuwpoort Groep heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Een ambitieus en diepgaand investeringsprogramma is inmiddels in de afrondende fase. Nieuwe machines en installaties, vergroting van de hal en de realisatie van een nieuw kantoor hebben zo plaatsgevonden. Bedrijfsprocessen worden steeds verdergaand gedigitaliseerd en geoptimaliseerd. Er ontstaat zo een geheel nieuwe exploitatiebasis, die stap voor stap steeds verder geautomatiseerd gaat worden. Een sleutelrol is daarin weggelegd voor de Site Controller.

Wat krijg je er voor terug?

De functie van Site Controller bij Van Nieuwpoort Prefab Beton is er één waarbij je volop de ruimte krijgt om met eigen ideeën te komen en de organisatie verder te professionaliseren. Dat betekent veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar ook een hoop afwisseling, dynamiek en hands on-werkzaamheden. Herken jij jezelf in een verbinder en een bouwer die stapsgewijs vooruitgang boekt? Dan ben je bij Van Nieuwpoort Prefab Beton op je plek! Wat krijg je verder van ons?

  • Een salaris dat doorloopt tot ca. €75.000 bruto per jaar inclusief vakantiegeld, op basis van een 40-urige werkweek;
  • Op jaarbasis gelden er 25 vakantiedagen en 8 roostervrije dagen;
  • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur per week te werken;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, met twee maanden proeftijd.
Meer weten?

Neem contact op met Albert Mastenbroek of solliciteer direct op deze vacature.

Albert Mastenbroek Bel of app: 06 - 18 78 99 49 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Albert Mastenbroek:
06 - 18 78 99 49
Solliciteren? Is deze baan jou op het lijf geschreven?

Sollicitatieprocedure

  • Cv
  • Telefoon
  • Gesprek
  • Opdrachtgever
  • Contract
Cv

1. Wij beoordelen je CV (en motivatie)

Het team beoordeelt je cv (en motivatie) en bepaalt de vervolgstap.
Telefoon

2. Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we je sollicitatie

Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we je sollicitatie en CV.
Gesprek

3. Sluit jouw profiel aan bij de vacature?

Sluit jouw profiel aan bij de vacature? Dan volgt een uitgebreid kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Een eerste kennismaking via Teams is ook een mogelijkheid.
Opdrachtgever

4. Denken wij met elkaar de perfecte match te hebben gevonden?

Denken wij met elkaar de perfecte match te hebben gevonden? Dan ga je op vervolggesprek bij onze opdrachtgever.
Contract

5. Van beide kanten een perfecte match?

Van beide kanten een perfecte match? Dan vervolgen wij de procedure en ben jij klaar om de stap te zetten.