Laudame Financials Ontdek meer

Dynamische functie met focus op lopende projecten en oog voor procesverbetering!

Wat ga je doen als Controller Assets?

In jouw functie als Controller Assets bij Rotterdam The Hague Airport (RTHA) komt jouw focus te liggen op de financiële processen binnen de Business Unit ‘Assets en Projects’. Daaronder vallen een aantal grote projecten, zoals het groot onderhoud van de start- en landingsbaan en gebouwoptimalisaties, maar ook kleinere projecten, die ervoor zorgen dat de huidige assets op niveau gehouden worden (meerjarenonderhoudsplan). Op jaarbasis spelen er circa 10 grotere projecten, en daaromheen ongeveer 60 kleinere (< €500.000), wat onder portfoliocontrol wordt geschaard. 

Naast deze projectactiviteiten verzorg je voor ‘Assets en Projects’ de volledige Planning & Control-cyclus (maand-, kwartaal-, en jaarafsluiting) en komen er ook vanuit de ‘business’ met regelmaat diverse vraagstukken jouw kant op om te analyseren of door te rekenen. Je rapporteert in jouw rol aan Timo Vermeulen, de Finance Manager binnen RTHA. Wat kun je verder verwachten:

  • Opstellen van budgetten en eindejaarsverwachtingen voor de unit ‘Assets en Project' waaronder het investeringsportfolio;
  • Actief bijdragen aan verdere procesoptimalisatie omtrent stuurinformatie en rapportages;
  • Meedenken in verdere efficiencyslagen binnen de organisatie;
  • Periodiek contact met de Royal Schiphol Group, waar RTHA als dochter onder valt.

Wat breng je mee?

De Controller Assets die wij zoeken heeft affiniteit met de luchtvaartindustrie en krijgt energie van het challengen van betrokken stakeholders en projectleiders. Je beschikt over de competenties en vaardigheden om processen op waarde in te schatten en waar mogelijk naar een nog hoger niveau te tillen. Dit alles vindt plaats binnen een zeer dynamische branche, waarbij je zowel in teamverband als zelfstandig zult werken. Wat zoeken we verder in jou?

  • Een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau, richting bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Finance & Control, Accountancy enzovoorts;
  • Minimaal 4-6 jaar relevante werkervaring binnen finance op naam;
  • Een flexibele, proactieve en doelgerichte werkhouding waarbij je in communicatief opzicht in staat bent om betrokkenen mee te nemen in jouw bevindingen.

Waar ga je werken?

Rotterdam The Hague Airport is een regionale luchthaven met ambitieuze doelstellingen op het gebied van verduurzaming, innovatie, passagiersbeleving en verbinding met de regio. Jaarlijks reizen ruim twee miljoen passagiers via deze luchthaven naar meer dan 50 Europese eindbestemmingen voor hun zaken- of privéreis. RTHA is onderdeel van de Royal Schiphol Groep en bestaat uit ca. 125 enthousiaste collega’s. Jaarlijks wordt er een omzet gerealiseerd van ca. 60 miljoen euro. 

Het finance-team van RTHA bestaat momenteel uit 5 collega’s, dat verantwoordelijk is voor de P&C-cyclus, controlling, advisering van het management & directie, financiële administratie en inkoop- en contractmanagement. Een voorbeeld waaruit blijkt dat de organisatie écht daad bij woord voegt, is dat zij momenteel in de voorfase zitten van het plaatsen van een waterstoftank om toekomstige vliegreizen een stuk ‘groener’ te maken, en zo CO2-uitstoot te verminderen. RTHA bekleedt daarnaast ook nog een belangrijke, maatschappelijke functie door als regionale uitrukpost van de trauma- en politiehelikopter te fungeren.

Wat krijg je er voor terug?

Werken bij Rotterdam The Hague Airport betekent dagelijks veel leven in de brouwerij. Jouw rol geeft je een unieke inkijk achter de schermen op een luchthaven. RTHA staat voor goed werkgeverschap en werkt binnen BSO, wat in het kort neerkomt op: werken op basis van talenten. Er is oog voor persoonlijke en professionele ontwikkeling waarbij er in het huidige team voldoende kennis en ervaring aanwezig is om je een goed en gedegen inwerktraject te bieden. Wat krijg je verder van ons?

  • Een salaris tussen de €4508 – €6010 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, conform schaal 11 van de CAO RTHA (per november 2024);
  • Een jaarlijks, duurzaam inzetbaarheidsbudget van €1500, bijvoorbeeld in te zetten voor extra vrije dagen, trainingen of soortgelijk;
  • De mogelijkheid om eventueel 32 uur per week te werken;
  • Een pensioenregeling waarbij RTHA 70% van het opgebouwde pensioen betaalt;
  • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren;
  • De mogelijkheid om 50-50 thuis en op kantoor te werken.
Meer weten?

Neem contact op met Leendert Kamsteeg of solliciteer direct op deze vacature.

Leendert Kamsteeg Bel of app: 06 28 29 88 52 Stuur een bericht Bel mij terug
Meer weten? App Leendert Kamsteeg:
06 28 29 88 52
Solliciteren? Is deze baan jou op het lijf geschreven?

Sollicitatieprocedure

  • Cv
  • Telefoon
  • Gesprek
  • Opdrachtgever
  • Contract
Cv

1. Wij beoordelen je CV (en motivatie)

Het team beoordeelt je cv (en motivatie) en bepaalt de vervolgstap.
Telefoon

2. Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we je sollicitatie

Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we je sollicitatie en CV.
Gesprek

3. Sluit jouw profiel aan bij de vacature?

Sluit jouw profiel aan bij de vacature? Dan volgt een uitgebreid kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Een eerste kennismaking via Teams is ook een mogelijkheid.
Opdrachtgever

4. Denken wij met elkaar de perfecte match te hebben gevonden?

Denken wij met elkaar de perfecte match te hebben gevonden? Dan ga je op vervolggesprek bij onze opdrachtgever.
Contract

5. Van beide kanten een perfecte match?

Van beide kanten een perfecte match? Dan vervolgen wij de procedure en ben jij klaar om de stap te zetten.